Error Establishing DB Connection


Husk, at brugeren ikke skal logge ind for at få adgang til denne funktionalitet, når denne definition er indstillet. Dette skyldes, at hovedformålet er at reparere en beskadiget database. Brugere kan ofte ikke logge ind, når databasen er korrupt. Så når du er færdig med at reparere og optimere din database, skal du sørge for at fjerne dette fra din wp-config.php.

Hvis denne reparation ikke løste problemet, eller hvis du har problemer med at køre reparationen, så fortsæt med at læse denne artikel, da du måske kan finde en anden løsning der fungerer.

Kontrol af WP-Config-filen

WP-Config.php er nok den enkelt vigtigste fil i hele din WordPress-installation. Her angiver du detaljerne for WordPress til at forbinde din database. Hvis du har ændret din rodadgangskode eller databasens brugeradgangskode, skal du også ændre denne fil. Første ting du altid skal kontrollere er, om alt i din wp-config.php-fil er det samme.
1
2
3
4

define ('DB_NAME', 'database-navn');
define ('DB_USER', 'database-brugernavn');
define ('DB_PASSWORD', 'database-password');
define ('DB_HOST', 'localhost');

 

Husk, at din DB_Host-værdi måske ikke altid er localhost. Afhængigt af værten vil det være anderledes. Som eksempel er gigahost.dk en af de der anvender f. eks
mysql1.gigahost.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *