Africa The Continent V.1.0

Dette projekt bliver lavet på Engelsk, men der er rig mulighed for at skifte til et andet sprog. Afrika bliver et af de store projekter hen over 2018 projektet er allerede sat i gang men det er en stor mundfuld. derfor bliver siden forventeligt heller ikke åben for offentligt adgang før hen i september 2018. At gå i gang med et kontinent så stort med over 54 suveræne anerkendte stater (samt 2 som UN ikke har anderkendt) er en virkelig stor mundfuld, for hvad skal man dække? et kontinent som Afrika har så meget potentiale rent fortælle mæssig at man taber pusten. Alligevel vil jeg gerne lave dette projekt, og selv om jeg “låner” kraftigt fra blandt andet WikipediA syntes jeg allerede at selve webstedet ser fornuftigt ud.

Det er en stor glæde at lave projektet som samtidig gør at man er på en både geografisk, demografisk, wildlife, samt etnisk rejse ind i et kontinent med så mange historier. Så jeg håber at det i slut! 2018 kommer til at stå i Afrika tegnet (naturligvis ikke udelukkende) men løbende med opdateringer kan jeg formodentligt skabe et godt websted, Afrika er som bekendt det 2 største kontinent i verden glæd dig til blandt andet et Interaktivt Kort over Afrika’s stater. Et klik vil føre dig til informationer om det enkelte land og hvert land vil have sine indlæg og karakteristika, med en blanding af informativ og gode fakta om det enkelte land, dette vil jeg forsøge at udbygge med Travel Advices hen i foråret 2019 så stay tuned!

. …har du en ide? send den til mig:

Everyone rises to their level of incompetence. Laurence J. Peter, “The Peter Principle”
American teacher and writer (1919 – 1988)

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.