Grandts V.9.0

Grandts Version 9.0 er starten på Large Scale hjemmesider i WordPress CMS Systemet. Som jeg har valgt at versionere videre på som med mine tidligere sider fra Version 6.0 til V6.9.0 hvoraf mange faktisk var baseret på html, eller HTML5. Med denne version 9.0.0 er jeg godt på vej til at kunne yde support på en professionel måde til WordPress CMS.

Grandts Version 9.0 fra 2018 Siden er i overvejende grad anvendt som både Portfolio, WordPress rådgivning og Blog for WordPress jeg er ligeledes i gang med at oprette Fora’s og artikler omkring design og WordPress CMS. Enfold har jeg aldrig anvendt som theme, men den syntes at egne sig godt til mit domæne som front. Med Enfold har man en stærk og meget komfortabel hjemmeside, den er nem at finde rundt på og har rigtig mange muligheder for at sætte et personligt præg på. Tag et kig på den side jeg har brygget sammen til www.grandts.com V.9.0 Selv om siden reelt er opbygget  med mange elementer fra version 8.0 er den en hel del anderledes i sit udtryk og virkemåde. Samtidig er denne version også dedikeret til at showcase mange af de ting jeg laver med design og ikke mindst af alt WP Support.

. …har du en ide? send den til mig:

Everyone rises to their level of incompetence. Laurence J. Peter, “The Peter Principle”
American teacher and writer (1919 – 1988)

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.