HTML5 Video Site

Det overordnede formål med denne side er at give brugerne den valgmulighed at kunne se mine Adobe After Effects video projekter som HTML5 baserede video introer og dermed give de besøgende et større indblik i hvordan man også kan anvende videoer. Hvis du har været på mine hjemmesider før vil du vide der ofte skiftes ud. Og med video siden giver jeg besøgende lejlighed til at se de AAE projekter jeg har lavet med Cross Browser implementering. Hvilket bare betyder alle kan se dem uanset browser eller plugins i browseren. Jeg har meget arbejde med at lave netop  hovedsiden her i den nuværende version og andre projekter jeg har sat i søen, derfor vil du kun langsomt få det fulde portfolio at se på disse sider, som samtidig er mit main hoved websted. Men jeg gør det i det tempo jeg har tiden og lysten til at få disse lagt op på siderne.

. …har du en ide? send den til mig:

Everyone rises to their level of incompetence. Laurence J. Peter, “The Peter Principle”
American teacher and writer (1919 – 1988)

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.