King HTML5 Site / Landing

Alternativ startside anvendte jeg i forbindelse med et skift af hjemmeside i 2017. Et ret godt site i HTML5, som udgjorde min startside på daværende tidspunkt. Oprindeligt indeholder siden kun en enkelt side med anchor til de forskellige leads, men jeg valgte at anvende den kun som en startside på dette tidspunkt. Generelt vil du allerede nu have opdaget at jeg ofte skifter layout på mine hjemmesider på domænet. Og denne her er blot en enkelt af disse som jeg har anvendt gennem tiden, om ikke andet sker der næsten altid noget på mine sider der ikke er statisk hele tiden.

. …har du en ide? send den til mig:

Everyone rises to their level of incompetence. Laurence J. Peter, “The Peter Principle”
American teacher and writer (1919 – 1988)

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.