Quartz HTML5 Site / Landing

Det overordnede formål med denne side er at give brugerne den valgmulighed at komme til en landings side i stedet for en tom side, eller endnu værre en 404 /501 error. Det er altid en god ide at have en enkel coming soon / Landings side liggende, for så at kunne uploade denne som erstatning for en side du har pillet ned. Ofte har folk jo bookmarked en side og det er ikke heldigt bare at smide en error side til sine besøgende.

Landings sider hvorfor? Ja det er et fair spørgsmål, men har du haft et aktivt site i mange år og det pludseligt er tomt. Ja så er det først man som bruger tænker okay så er den virksomhed lukket og du får svært ved at hive brugere ind på din side igen. Har du derimod sikret du har en landings / coming soon side der forklarer hvorfor din side pt: er nede, ja så har du reddet din situation. Alle har forståelse for opdateringer, eller fornyelser. Men ingen har forståelse for en blank side måske oven i købet med en 501 / 505 fejl.

. …har du en ide? send den til mig:

Everyone rises to their level of incompetence. Laurence J. Peter, “The Peter Principle”
American teacher and writer (1919 – 1988)

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.