Site versioner Version 7.3.3 | WordPress

Site versioner Version 7.3.3 Min tidligere forside på www.grandts.com – som har været oppe ca. en måneds tid. Jeg valgte at tage den ned igen til fordel for The Moon Version 7.3.5 ( i alle tilfælde foreløbig) Generelt var jeg faktisk mere end tilfreds med selve fronten, men dens muligheder hvad angår blog/artikel indlæg passede ikke inde i mit koncept. Jeg er dog ret sikker på at du får den at se som front igen, i en noget revideret version (bedre håber jeg på)

Husk at tænde for dine højtalere! det er vigtig for at få det rette udbytte ud af mine Adobe After Effects video introer. Jeg udelukker ikke at denne igen på et tidspunkt kommer op som front på www.grandts.com da jeg syntes den har ret mange af de ting som gør at den er værd at satse på som front side, både på grund af dens smartness. Men  lige så meget fordi den præsenterer blandt andet Adobe After Effects på den helt rette måde.

. …har du en ide? send den til mig:

Everyone rises to their level of incompetence. Laurence J. Peter, “The Peter Principle”
American teacher and writer (1919 – 1988)

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.