White Screen of dead

Udskift tema med et standardtema

Hvis fejlfinding i plugin ikke løser problemet, bør du prøve at erstatte dit aktuelle tema med et standard  tema. Den bedste måde at gøre dette på er ved at sikkerhedskopiere din tema mappe. Derefter sletter temaet. WordPress vil automatisk falde tilbage til standardtemaet. Alternativt kan du gå i din phpMyAdmin og opdatere database tabeller i wp_options tabel. Følgende tabelnavne skal opdateres: skabelon, stylesheet og current_theme. Skift værdien til 20

Hvis dette løser problemet, bør du se på dit tema’s funktioner.php-fil. Hvis der er ekstra mellemrum i bunden, bør du overveje at fastsætte det. Hvis du bruger en dårlig kodet funktion i dit tema’s funktioner.php-fil, så kan det også forårsage dette.

 

Andre rettelser

Hvis ingen af ​​ovenstående rettelser virker, skal du prøve at geninstallere (uploade via FTP) nyeste kopi af WordPress. Det er usandsynligt, men det er altid muligt, at en kernefil måske er blevet beskadiget. Du kan også bruge WordPress debug-funktionen til at se, hvilken type fejl der udsendes. Tilføj følgende kode i din wp-config.php-fil.


error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors', 1); define( 'WP_DEBUG', true);

 

Når du har tilføjet dette, vil den tomme skærm nu have fejl, advarsler og meddelelser. Disse kan muligvis hjælpe dig videre med at finde frem til grundårsagen.Nogle gange har du muligvis adgang til backenden, men din frontende del af dit websted har stadig White Screen of dead. Dette kan ske på grund af et caching-plugin. Tøm derfor også din cache.

Hvis du kun har en White Screen of dead på en meget lang indlægsside, skal du også prøve at rydde cachen. Et andet trick, vi har også fundet ud af at man kan løse det ved at øge recursions- og backtrackgrænsen. Du kan indsætte følgende kode i din wp-config.php-fil. Eller på nogle servere bliver du nødt til at ændre din PHP.INI-fil. Hvis dette er muligt for dig.
1
2
3

/ ** Trick for lange indlæg * /
ini_set ( 'pcre.recursion_limit', 20000000);
ini_set ( 'pcre.backtrack_limit', 10000000);

 

Jeg forstår godt, at dette er en meget frustrerende fejl, og jeg håber, at et af tricksne herover afhjælper problemet for dig. Hvad har du prøvet, der syntes at virke for dig? Hvis du har fundet en anden løsning der fungerer, så lad os det vide. Vi vil gerne udbygge denne ressource, så andre ikke behøver at spilde så meget tid på at finde en løsning.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *